A III. Wizz Air Debrecen Airport Run futóverseny pillanatai képekben! Itt megnézheti!
DEB
20:17
°C

Párizs

Párizs nemcsak Franciaország fővárosa, hanem a gasztronómia, a divat és a művészetek fővárosa is. A világ első számú turisztikai célpontja, hiszen ki ne szeretne végigsétálni a Szajna-parton, megcsodálni a várost az Eiffel toronyból, bolyongani a Diadalívnél, vagy elidőzni a Mona Lisát nézegetve a Louvre-ban?

2 óra 40 perc
1.448 km
Párizs Beauvais (BVA)

Látnivalók

Párizs egyike azoknak a városoknak, ahol a legtöbb épített látnivaló található. Híres nevezetességei, mint az Eiffel torony, a Diadalív, a Champs-Élysées, a Montmartre és a Moulin Rouge, csodálatos templomai, székesegyházai, mint a Notre Dame és a Sacré Cœur-bazilika, izgalmas múzeumai, galériái, mint a Louvre, és a Musée d'Orsay, valamint impozáns szállodai, történelmi temetői, szórakozóhelyei felejthetetlen élményt ígérnek.

Párizsn rengeteg látnivalóban, programban bővelkedik, egy hét is kevés lenne, hogy körbejárjuk őket. Éppen ezért a visszatérés garantált.

Mondja el véleményét

Lépjen kapcsolatba a Debreceni Nemzetközi Repülőtér munkatársaival! Válassza ki, milyen témakörben kérdezne, vagy küldene számunkra visszajelzést. Készséggel állunk rendelkezésére!